СКВЕР ЧЕРНІВЧАН НА ПРОСПЕКТІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 252 12
Встановлення баків для сміття в житловому районі Бульвар Героїв Крут. 127 19
Покладка бруківки (асфальту) на пішохідній доріжці по вул. Полєтаєва, вздовж будинків 13, 17 та садочка №41 Пізнайко. 98 13
Відновлення дорожнього покриття проїзду з вулиці Руська, 236, м.Чернівці до траси мотокросу вулиця Руська, 226в. 75 23
Наведення порядку в нічний час на вул.Ентузіастів 62 7
Облаштування ВСІХ дитячих майданчиків в місті Чернівці 61 13
Дострокові вибори Чернівецької міської ради 59 12
Запросити на день міста Чернівці в 2019 році Тіну Кароль 46 7
Відновити доступ до Гори Кохання в Садгорі 34 7
СКВЕР ЧЕРНІВЧАН НА ПРОСПЕКТІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 252 12
Встановлення баків для сміття в житловому районі Бульвар Героїв Крут. 127 19
Наведення порядку в нічний час на вул.Ентузіастів 62 7
Облаштування ВСІХ дитячих майданчиків в місті Чернівці 61 13
Дострокові вибори Чернівецької міської ради 59 12
Запросити на день міста Чернівці в 2019 році Тіну Кароль 46 7
Відновити доступ до Гори Кохання в Садгорі 34 7
Дитячий майданчик на Роші (район вулиць Маршала Рибалко - Луковецької) 26 26
Ремонт вулиці Сторожинецька 10 28

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Заборона будівництва Церкви На проспекті

КАСПРУК ОЛЕКСІЙ ПАВЛОВИЧ

Шановний Віталію Валентиновичу!

Чернівецька міська рада 05.03.2019р розглянула петиції №№316, 326, 320, які стосувалися подальшого використання земельної ділянки між будинками №90-94 та №92-А на проспекті Незалежності. Було взято до уваги, що думки членів територіальної громади стосовно подальшого використання цієї ділянки розділилися. Частина громадян вважає, що на цьому місці потрібно облаштувати громадський простір – сквер відпочинку та дозвілля, дитячий майданчик, інша частина пропонує дати дозвіл на будівництво культової споруди. З огляду на таку ситуацію міська рада вирішила провести громадські слухання з питання забудови земельної ділянки за адресою проспект Незалежності, 92 (рішення міської ради від 05.03.2019р. №1633). Організацію виконання рішення було покладено на департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради.
05.08.2019 року в сесійній залі Чернівецької міської ради відбулися громадські слухання з обговорення питання забудови земельної ділянки за адресою проспект Незалежності, 92. На цих слуханнях також розглядали вимогу електронної петицію №166 стосовно заборони будівництва церкви на просп. Незалежності, 92.
Учасники громадських слухань більшістю голосів висловилися проти будівництва церкви (культової споруди) на земельній ділянці за адресою просп.Незалежності, 92 в м.Чернівці та запропонували міській раді цю земельну ділянку внести до переліку парків та скверів м. Чернівці, передбачити кошти на благоустрій цього скверу.
Пунктом 2.1. розділу 5 Положення про громадські слухання в місті Чернівцях, який є додатком до Статуту територіальної громади міста Чернівців, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради від 25.09.2015 року №1726, зі змінами внесеними рішенням від 08.08.2017 року №799 зазначено, що пропозиції, викладені в протоколі громадських слухань, розглядаються на найближчому відкритому засіданні міської ради та/або її виконавчого комітету (залежно від того, до кого вони скеровані) за обов’язкової участі ініціаторів громадських слухань, яким надається слово для виступу.
Враховуючи вищевикладене, департамент готує проект рішення на розгляд сесії Чернівецької міської ради, в якому пропонується земельну ділянку за адресою проспект Незалежності, 92 орієнованою площею 0,2200 га внести до переліку парків і скверів м. Чернівці. Департаменту житлово-комунального господарства міської ради у проекті рішення рекомендують внести у програму «Комфортне місто» роботи з облаштування скверу за адресою проспект Незалежності, 92, виготовити проект благоустрою цього скверу та презентувати його мешканцям мікрорайону, спільно з фінансовим управлінням міської ради передбачити у бюджеті на 2020 рік грошові кошти на виконання цих робіт.
Про дату та час розгляду вищевказаного питання Чернівецькою міською радою Вас буде проінформовано додатково.

Станом на 23 серпня надано відповідь на 323 петиції Переглянути