Про заборону надання дозволу на влаштування окремих входів до будівель та споруд

Розміщення окремих входів до підвальних та перших поверхів в центральній частині м.Дрогобича набувають масового характеру. Й без того вузькі тротуари звужуються в наслідок додаткового влаштування сходів то такого мінімуму, що дозволяють пройти лише в одну сторону. Ця ситуація ускладнює рух пішоходів, руйнується зовнішній вигляд пам'яток архітектури та зовнішній загальний вигляд міста Дрогобича, робить місто в очах жителів та гостей міста як некомфортного та незручного для пересування.
Просимо заборонити надання дозволу на влаштування окремих входів до будівель та споруд які є в переліку пам'яток архітектури місцевого та державного значення та у разі якщо таке влаштування передбачає розміщення сходів та інших конструктивних елементів на тротуарі, після чого ширина тротуару становитиме менше 2м.

Шановний Романе Богдановичу. На останньому пленарному засіданні сесії міської ради було підтримано вашу ініціативу про заборону надання дозволу на влаштування окремих входів до будівель та споруд.
Дякуємо Вам за ініціативність.

Петицію підписали 79 осіб з 65 необхідних.