Петиція на створення скейт-парку у місті Дубно.  187 5
#хочускейтпарк 15 10

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Про внесення змін в рішення Дубенської міської ради Дубенської міської ради №10 від 20.11. 2015р. Про оплату праці міського голови

АНТОНЮК ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ

Питання “Про розгляд електронної петиції “Про внесення змін в рішення Дубенської міської ради №10 від 20.11. 2015 “Про оплату праці міського голови"” було винесено в строки, передбачені чинним законодавством, на розгляд Дубенської міської ради 25.03.2016
Враховуючи, що відповідно до пункту 4 рішення міської ради від 20.11.2015 № 10 “Про оплату праці міського голови”, про який йдеться в петиції, умови оплати праці міського голови передбачені пунктами 1, 2, 3 зазначеного рішення застосовувались лише до прийняття бюджету міста на 2016 рік, тому дане рішення вичерпало свою дію у зв'язку з прийняттям рішення міської ради від 29.12.2015 № 236 “Про бюджет міста Дубно на 2016 рік”. Отже, рішення ради в яке заявник просить внести зміни є актом одноразового застосування, вичерпує свою дію фактом його виконання, тому не може бути скасоване чи змінене органом місцевого самоврядування після його виконання.
Дубенська міська рада прийняла рішення №435 від 25.03.2016 та зазначену електронну петицію залишила без задоволення з вищенаведених мотивів.
Автору петиції надіслана відповідь.
Текст рішення на офіційному сайті Дубенської міської ради:

Станом на 20 серпня надано відповідь на 1 петицію Переглянути