Будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Куліша.

Вимагаю від депутатів, міського голови, виконавчого комітету ЛМР, в терміновому порядку прийняти рішення про будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Куліша. У зв'язку із розташуванням торгового центру "Форум", "Магнус" та близькості до центральної частини міста (до 10 хв. пішки), відсутністю у місті Львові організованої багаторівневої парковки, для мешканців, гостей та туристів, що в свою чергу створює великі незручності та негативний імідж для міста.
У місті Львові є вже велика кількість готелів, але не паркінгів, тому вважаю, що ще один готель буде зайвим у Львові.
Частину отриманих коштів за продаж комунальної власності, а це 200 мільйонів гривень) пропоную вкласти в будівництво паркінгу. Паркінг проектувати на 1000 автомобілів та зилишити його в комунальній власності. Ця парковка завжди буде приносити дохід в бюджет. Також пропоную долучити мешканців прилеглих вулиць до дольової участі у будівництві, після чого їм залишається власне паркомісце. І це не буде комунізмом Андрію Івановичу!!! Будівництво цього паркінгу вирішить колосальну проблему проблему з парковкою в центральній частині міста та розвантажить дороги від хаотичних паркінгів!!
Паркінг будувати з заїздом з вулиці Куліша і виздом на проспект Чорновола.

Станом на 18 жовтня петицію підписали 131 особа з 500 необхідних.