Заміна нерегульованих пішоходних переходів на регульовані шляхом встановлення світлофора який перемикається за допомогою кнопки

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Багато у Львові є нерегульованих пішоходних переходів які спричинають незручності для автомобілістів, а саме в любий момент може вискочити людина яку навіть і не чикали. В основному такі переходи розташовані на основних магістралях де є великий потік авто. Це такі вулиці як наукова, луганська, зелена та ін. На мою думку зняло б незручності як автомобілістам так і пішоходом переведення нерегульованого пішоходного переходу на нерегульований шляхом встановлення світлофора, який в любий потрібний момент переключався б за допомогою кнопки, яку б натискав пишохід для потреби. Тому прошу підтримати мою петицію, відповідному органу розглянути доцільність переведення нерегульованих пішоходних переходів на регульовані та встановити світлофори з кнопкою на таких вулицях, як Зелена, Луганська, Наукова, Любінська та на інших вулицях нашого міста.

Станом на 18 жовтня петицію підписали 53 особи з 500 необхідних.