Знесення недобудов на вул.Тракт Глинянський м.Львів, а також розробка детального плану даного району недобудов

#КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ:
У Львові та околиці є нехватка землі для нового будівництва і досить багато недобудов, які залишились ще із Совецького союзу.
Щороку ми спостерігаємо за трагічною статистикою нещасних випадків на цих недобудовах.
Цього 2019 року ми знову констатуємо нещасний випадок на недобудовах на вул.Тракт Глинянський, який відбувся 27 вересня 2019 року із підлітком.
І лише весною 2016 року людина здійснила самогубство саме з цих недобудовах.
Дані недобудови були і є і, думаю, ще будуть місцем для зустрічі підлітків і проведення вільного часу, оскільки це екстрім, а в підлітковому віці хочеться екстріму.
Також на даних недобудовах грають в пейнтбол, а також підлітки розмальовують графіті, тобто це э мысцем де проводять час. Шахти ліфтів відкриті, конструкції вже десятки років ройнуються і не зрозуміло, що ще здатне витримати людину.
Перед виборами різні партії намагались пропіаритись на даних недобудовах із пропозицією передати квартири АТО-шникам.

Оскільки дані недобудови були побудовані десятки років і не були належно законсервовані, то за краще для безпеки майбутніх жильців взагалі знести дані недобудови, а не вкладати гроші в укріплення даних недобудов і перетворення їх в житлові будинки.
Потрыбно розробити детальний план даного району не тільки нових житлових будинків, а також міні стадіони, та спортивні майданчики, а також алеї, оскільки на деяких ділянках є лише забиті палі і не зведено жодного поверху, а також це б дало розуміння теперішнім та новим мешканцям району, що де буде побудовано, яка інфраструктура буде, а не створювало проблеми та непорозумінь в майбутньому.
В детальних планах врахувати інженерні мережі, щоб саме проблеми інженерних мереж не призвели до нових недобудов.

Недобудови знаходяться хоча на окраїні міста, та це не зупиняє нового багатоповерхового будівництва в даному районі, а також розширення школи-садка.
м.Львів отримало б досить великі кошти від продажу ділянок, де зараз знаходяться недобудови.
Львівяни могли б отримати нове сучасне житло, яке б по ціні було б доступніше, оскільки це окраїна міста.
Даний район би розвивався, що б призводило до розвитку малого бізнесу, відкривались невеликі магазинчики.
Не виключено, що цегла та інші будівельні матеріали, які є на недобудовах, можуть бути використані повторно, або бути основою для майбутніх доріг, або бетонні плити можуть бути використані для тимчасових доріг під час забудови даного району, що в свою чергу пришвидшило початок розбудови даного району, а не використання значних коштів та часу для побудови дороги до даного району.

#ПРОБЛЕМАТИКА:

- Наражає на небезпеку життя та здоров'я дітей та підлітків.
- Це місце депресивно впливає на мешканців даного району.

#ВИМОГИ:
1) Якщо можливе, виділення коштів для знесення недобудов на вул.Тракт Глинянський.
2) Провести зустрічі із мешканцями даного району на громадських слуханнях стосовно детального плану даного району.
3) Запланувати виділення коштів для розробки детального плану даного району.
4) Після детального плану продати або здати в оренду ділянки для нового будівництва.

Станом на 18 жовтня петицію підписали 71 особа з 500 необхідних.