Отключение звукового сопровождения часов на центральной площади 15 2

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Електронна петиція 431 25 липня 0

Станом на 23 серпня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

ФОМІЧЕВ ЮРІЙ КИРИЛОВИЧ

Шановна Надія Петрівна
Вашу електронну петицію було розглянуто на черговій 50 сесії Славутицької міської ради VII скликання 16.11.2018.
За результатами розгляду петиції прийнято протокольне рішення запросити фахівця Броварського управління ГУ ДФС у Київській області, з метою надання податкових роз’яснень з питань сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
До Броварського управління ГУ ДФС у Київській області направлено запит із проханням забезпечити присутність фахівця Броварського управління ГУ ДФС у Київській області, з метою надання податкових роз’яснень з питань сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на черговій сесії Славутицької міської ради, яка попередньо запланована на 21.12.2018.
При цьому, зауважимо, що справляння місцевих податків та зборів до місцевих бюджетів (податкові платежі) здійснюється відповідно до вимог Бюджетного та Податкового кодексів України.
Підпунктом 12.3.4. пункту 12.3 статті 12 ПКУ встановлено, що рішення про встановлення місцевих податків та зборів офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та зборів або змін (плановий період).
Оскільки рішенням Славутицької міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік» від 22.06.2018 № 1086-43-VII були встановлені ставки сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік, наступному перегляду оподатковуваних площ та розмірів ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, підлягатимуть ставки податків на 2020 рік, у встановлений законодавством термін.

Станом на 23 серпня надано відповідь на 17 петицій Переглянути